Operations and technicians

Operations Engineer

Forestil dig en fremtid, hvor du er med til at sikre driften af værkets anlæg og drive nye innovative og grønne projekter

I denne rolle vil du være ansvarlig for både drift og overvågning af produktionsanlægget på Asnæsværket. Derudover vil du være med til at drive og deltage i udviklingen af nye, spændende teknologier som carbon capture og derved være med til at fange og lagre 400.000 tons CO2 allerede i 2025.

Velkommen til Asnæsværket
Du bliver del af Asnæsværkets driftsafdeling, hvor du sammen med dine kolleger vil være ansvarlig for den daglige drift af Asnæsværket. Du bliver en del af et team med et afvekslende og fagligt inspirerende arbejdsmiljø, hvor du kommer til at indgå i værkets vagtordning sammen med dine 15 kolleger. Hverdagen på Asnæsværket byder på mange faglige udfordringer samt et tæt kollegialt sammenhold, som løftes af sociale arrangementer arrangeret af personaleforeningen. Derudover har vi både kantineordning og motionscenter på værket. I vores team løfter vi i flok og anerkender hinandens forskelligheder.

I jobbet vil du:

  • deltage i og give input til anlægsstatusvurderingerne
  • have mulighed for faglig og personlig udvikling i tæt samarbejde med nærmeste leder
  • optimere anlægsydelser, rådighed og driftsøkonomi i samarbejde med dine kolleger
  • løse driftsopgaver, herunder bl.a. sikringsopgaver på anlæg i forbindelse med vedligeholdelse
  • sikre og optimere produktionen af el-, damp-, varme- og systemydelser på værkets anlæg
  • deltage i tværfaglige drifts- og projektrelaterede opgaver.

For at få succes i denne rolle forventer vi, at du:

  • har et godt IT-kendskab og kender til overvågningssystemer
  • behersker både dansk og engelsk i skrift og tale, da vi har flere internationale samarbejdspartnere
  • har en uddannelse som maskinmester, gerne kombineret med erfaring fra større procesanlæg, som styres fra et centralt kontrolrum
  • trives med at arbejde både selvstændigt og sammen med dine kolleger i mindre teams
  • bevarer overblikket, når der er travlt, er udadvendt og er god til at dele din viden med kolleger og samarbejdspartnere.

Selvom din profil ikke matcher alle punkterne, har du måske andre kompetencer, der vil være relevante. Mener du, at du kan bidrage til teamet, så send os din ansøgning.

Få et job, der gør en forskel
Ørsted er kåret som verdens mest bæredygtige energiselskab, og som global leder står vi i spidsen af klimakampen. Hos os vil du være med til at skabe og drive de ændringer, der kan lede til en grøn fremtid indenfor energi. Du vil styrke dit talent i en hurtigt voksende branche, hvor du vil have mulighed for at lære og udvikle dig gennem udfordrende opgaver og i samarbejde med førende eksperter. Her vil du arbejde i et behageligt arbejdsmiljø baseret på tillid, respekt og samarbejde.

Form fremtiden med os
Send din ansøgning til os så hurtigt som muligt. da vi løbende indkalder til samtaler. Vi forbeholder os retten til at fjerne annoncen, når vi har fundet den rette kandidat.

Hvis du ønsker at anmode om justering af arbejdsmetoder eller arbejdsmønstre eller hjælp til rekrutteringsprocessen, så send en e-mail til accomodation@orsted.com.

Bemærk venligst, at din ansøgning kun bliver taget i betragtning, hvis den indsendes via vores online karriereside.


 

Our five guiding principles:
  • Integrity
    We’re open and trustworthy and uphold high ethical standards
  • Passion
    We’re passionate about what we do and proud of what we achieve
  • Team
    We value diversity and collaborate in a non-hierarchical, respectful and trusting way
  • Results
    We set the bar high, take ownership and get the right things done
  • Safety
    We never compromise on health and safety standards
Graphic showing of Ørsted's 5 guiding principles.

Meet our employees

We're committed to being a work place that supports a sustainable work life, while providing real purpose, job satisfaction and physical and mental well-being.

Meet our employees