Årets energibundt

Vi hylder frivilligheden med Årets Energibundt

Indstillingsperioden er slut

Ørsted vil gerne hylde det fantastiske arbejde, der lægges i idrætsforeningerne landet over. Derfor har vi sammen med Danmarks Idrætsforbund stiftet prisen Årets Energibundt, som tildeles en frivillig, der gør en forskel for klubben og fællesskabet. Vinderen får 75.000 kr. 50.000 kr. går til klubben og 25.000 kr. til vinderen selv. De to nominerede til 2. og 3. pladsen får hver 10.000 kr.

Årets Energibundt går til en frivillig, der med en særlig indsats og engagement bidrager til sammenholdet i idrætsforeningen. Én, der sørger for, at hallen er booket til træning. Én, der altid står klar ved vandposterne til løbene. Én, der arrangerer kørsel, så alle kommer med.  Én, der kridter banen op, så vi andre kan spille på den. Én, der gør, at foreningen, holdet og medlemmerne arbejder godt sammen. Eller bare én, der i særlig grad bidrager til sammenholdet i foreningen. Til glæde for os alle.

Dommerpanelet

Dommerpanelet udvælger de tre nominerede. De nominerede til Årets Energibundt 2017 kontaktes direkte. De inviteres med ledsager til middag og showet, Sport 2017, den 6. januar 2018 i Boxen i Herning, hvor prisen Årets Energibundt uddeles. Alle tre nominerede får mulighed for at invitere 20 medlemmer fra deres klub med til showet på tribunepladser.

Hanne Blume, HR-direktør i Ørsted

Hanne Blume er meget engageret i Ørsteds samarbejde med DIF og Team Danmark. Som Olympisk Partner støtter Ørsted såvel bredde- som eliteidrætten i Danmark. Og internt i Ørsted har samarbejdet understøttet implementeringen af en strategi med fokus på medarbejdernes sundhed og trivsel.

Thomas Bach, Næstformand i Danmarks Idrætsforbund

Har gennem mange år arbejdet med den brede idræts interesser samt udviklingen af foreningslivet. Især de mange frivillige kræfter i dansk foreningsliv er et særligt fokus for Thomas Bach.

Udover medlemskabet af DIFs bestyrelse er Thomas Bach desuden bestyrelsesmedlem i Friluftsrådet og specialkonsulent i Røde Kors.

Søren Vestergaard, Sportschef i Danmarks Radio

Sportschef i Danmarks Radio og dermed også chef for showet ved det store Sport 2017, der afholdes i Herning den 6. januar 2018.

Søren og holdet, der laver showet, sikrer, at der både er fokus på at hylde præstationerne på topplan fra året, der gik. Men også at vi hylder breddeidrætten i Danmark.

Steen Fladberg, Direktør i Sport One Denmark, ejet af Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund

Sport One Danmark er bindeled mellem idrættens verden og erhvervslivet – og arbejder på at de to verdener kan mødes og bruge hinanden til gavn for begge parter. Steen Fladberg er tidligere verdensmester i badminton og stadig aktiv på motionsplan og som formand i Køge badmintonklub.

Konkurrenceforløb og -betingelser

Kun indstillinger, der er indsendt via linket her på siden, kan komme i betragtning. Indstillingsperioden løber fra den 6. til og med den 19. november 2017.

Konkurrencebetingelser

Man kan ikke indstille sig selv, og samme person kan kun indstilles til prisen én gang. For at komme i betragtning til prisen skal man være tilknyttet en idrætsforening under et af DIFs 61 specialforbund. Ansatte i Ørsted kan ikke indstilles, og ansatte i Ørsted kan ikke indstille familie eller personer i deres egen husstand.