Operations and technicians

Maintenance Supervisor

Forestil dig en fremtid, hvor du er en del af et dynamisk serviceteam, der koordinerer og udfører vedligehold på komplekse kraftvarmeanlæg

I denne rolle vil du udføre planlægning, risikovurdering og toolbox-talks på igangværende arbejdsopgaver i samspil med on-site tilsyn. Du vil også håndtere arbejdstilladelser og teknisk dokumentation på Asnæsværkets kraftværksanlæg, hvor du primært vil arbejde med vores eltekniske- og højspændingsanlæg. Vedligeholdsopgaverne udføres primært af eksterne samarbejdspartnere, hvor din opgave bliver at holde fokus på sikkerhed og sikre at alle opgaver løses effektivt og med den forventede kvalitet.

Velkommen til Maintenance Execution
Du bliver del af Maintenance Execution ASV-KYV, hvor du sammen med dine kolleger vil være ansvarlig for planlægning og udførsel af daglige vedligeholdsopgaver på Asnæsværket. Dagene er sjældent ens, men altid fyldt med faglige udfordringer og engagerede kolleger, hvor omgangstonen er uhøjtidelig og samarbejdet vægtes højt. I vores team får du en stor berøringsflade, og du kan forvente at arbejde ambitiøst med kommunikation og dialog med mange interessenter. Vores omgangstone uhøjtidelig og samarbejdet vægtes højt.

I jobbet vil du:

 • sikre, at alle opgaver planlægges og udføres sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt
 • sikre en optimal planlægning og gennemførelse af vedligeholdelsesopgaver med fokus på arbejdsmiljø, økonomi, kvalitet og tid
 • forventningsafstemme udførelsestidspunkt og kvalitet med leverandører
 • forberede sikkerhedsprocedurer og arbejdstilladelser og gennemføre tilsyn på opgaver, som udføres af leverandører
 • sikre udførelse af tests og idriftsættelse og dokumentation, når vedligeholdsopgaven er udført.

For at få succes i denne rolle forventer vi, at du:

 • har en uddannelsesmæssig baggrund som maskinmester, installatør, elektriker eller lignende
 • har erfaring inden for eltekniske installationer og højspænding kombineret med erfaring inden for projekter og projektledelse
 • har en struktureret tilgang til opgaver og leverandører, så du sikrer den rette leverandør til opgaven
 • kan føre fagligt-, sikkerheds- og arbejdsmiljøtilsyn i udførelsesfasen
 • behersker engelsk i skrift og tale
 • er udadvendt og har en ansvarsbevidst indstilling til dit arbejde, og trives med at arbejde både selvstændigt og tværorganisatorisk.

Selvom din profil ikke matcher alle punkterne, har du måske andre kompetencer, der vil være relevante. Mener du, at du kan bidrage til teamet, så send os din ansøgning.

Få et job, der gør en forskel
Ørsted er kåret som verdens mest bæredygtige energiselskab, og som global leder står vi i spidsen af klimakampen. Hos os vil du være med til at skabe og drive de ændringer, der kan lede til en grøn fremtid indenfor energi. Du vil styrke dit talent i en hurtigt voksende branche, hvor du vil have mulighed for at lære og udvikle dig gennem udfordrende opgaver og i samarbejde med førende eksperter. Her vil du arbejde i et behageligt arbejdsmiljø baseret på tillid, respekt og samarbejde.

Form fremtiden med os
Send din ansøgning til os så hurtigt som muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Vi forbeholder os retten til at fjerne annoncen, når vi har fundet den rette kandidat.

Du er velkommen til at kontakte, hvis du vil vide mere om stillingen. Hvis du ønsker at anmode om justeringer af arbejdsmetoder, arbejdsmønstre eller vurderings- eller interviewprocessen, tager vi med glæde en snak om alternative arrangementer.

I denne rolle må du forvente nogen rejseaktivitet, da du kan få enkelte opgaver på andre kraftvarmeværker i Danmark.

Bemærk venligst, at din ansøgning kun bliver taget i betragtning, hvis den indsendes via vores online karriereside.

Our five guiding principles:
 • Integrity
  We’re open and trustworthy and uphold high ethical standards
 • Passion
  We’re passionate about what we do and proud of what we achieve
 • Team
  We value diversity and collaborate in a non-hierarchical, respectful and trusting way
 • Results
  We set the bar high, take ownership and get the right things done
 • Safety
  We never compromise on health and safety standards
Graphic showing of Ørsted's 5 guiding principles.

Meet our employees

We're committed to being a work place that supports a sustainable work life, while providing real purpose, job satisfaction and physical and mental well-being.

Meet our employees