Sales and energy trading

Business Developer/Market Analyst

Forestil dig en fremtid, hvor du er med til at drive og organisere forretningskritiske projekter i samarbejde med dine kollegaer

I denne rolle vil du være med til at udvikle og implementere forretningskritiske projekter og sikre at compliance standarderne på Trading Floor overholdes. Du vil kunne bruge dit talent indenfor analyse og optimering til, at vi på Trading Floor altid er konkurrencedygtige på vores prissætninger.

 

Velkommen til Trading Floor i Bioenergy.
Du bliver del af teamet på Trading Floor, hvor du sammen med dine kollegaer vil optimere værdien af virksomhedens grønne energiproduktion, der bl.a. dækker termiske kraftvarmeværker og vindmølleparker. I teamet udvikler vi de fremadrettede strategier, der holder os på forkant i et hurtigt skiftende marked præget af hård konkurrence. Teamet består af et Dayahead og Intraday team, der varetager lang- og kortsigtet handel på det europæiske elmarked. I vores team dyrker vi en kultur baseret på åbenhed og respekt, hvor kreativitet og samarbejde trives. Vores bløde værdier er fundamentet for et miljø, der inspirerer til personlig vækst og fælles succes.

I jobbet vil du:

 • optimere værdien af vores aktiver, herunder handel med el, varme og systemydelser igennem konkurrencedygtige prissætningsstrategier
 • bidrage til at REMIT-compliance overholdes
 • foretage markedsanalytisk opfølgning på vores handelsaktiviteter
 • repræsentere Trading Floor i tværorganisatoriske projektopgaver i Bioenergy
 • indgå i et tæt samarbejde med vores juridiske afdeling om prissætning af vores produkter.

 

For at få succes i denne rolle forventer vi, at du:

 • har en akademisk uddannelse, og er en passioneret holdspiller, der samtidig formår at arbejde selvstændigt, og kan træffe gode beslutninger i pressede situationer
 • er analytisk og struktureret i din tilgang til dine opgaver, både i forhold til overblik og detaljer samt vigtige deadlines
 • besidder gode samarbejds- og kommunikationsevner, da du vil interagere med kolleger med forskellige baggrunde
 • har lyst til at lære fra dine kolleger og lære fra dig.

 

Selvom din profil ikke matcher alle punkterne, har du måske andre kompetencer, der vil være relevante. Mener du, at du kan bidrage til teamet, så send os din ansøgning.

 

Få et job, der gør en forskel
Ørsted er kåret som verdens mest bæredygtige energiselskab, og som global leder står vi i spidsen af klimakampen. Hos os vil du være med til at skabe og drive de ændringer, der kan lede til en grøn fremtid indenfor energi. Du vil styrke dit talent i en hurtigt voksende branche, hvor du vil have mulighed for at lære og udvikle dig gennem udfordrende opgaver og i samarbejde med førende eksperter. Her vil du arbejde i et behageligt arbejdsmiljø baseret på tillid, respekt og samarbejde.

 

Form fremtiden med os
Send din ansøgning til os så hurtigt som muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Vi forbeholder os retten til at fjerne annoncen, når vi har fundet den rette kandidat.

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om stillingen.

Hvis du ønsker at anmode om justeringer af arbejdsmetoder, arbejdsmønstre eller vurderings- eller interviewprocessen, tager vi med glæde en snak om alternative arrangementer.

 

Bemærk venligst, at din ansøgning kun bliver taget i betragtning, hvis den indsendes via vores online karriereside.

Our five guiding principles:
 • Integrity
  We’re open and trustworthy and uphold high ethical standards
 • Passion
  We’re passionate about what we do and proud of what we achieve
 • Team
  We value diversity and collaborate in a non-hierarchical, respectful and trusting way
 • Results
  We set the bar high, take ownership and get the right things done
 • Safety
  We never compromise on health and safety standards
Graphic showing of Ørsted's 5 guiding principles.

Meet our employees

We're committed to being a work place that supports a sustainable work life, while providing real purpose, job satisfaction and physical and mental well-being.

Meet our employees